Homa vermaalpomp voor geen riool

Aan en afvoer aansluiten op Bar

Bar aansluiten op water en afvoer

In Nederland zijn festivals, evenementen en horecagelegenheden een essentieel onderdeel van onze cultuur. Om een positieve impact op het milieu te realiseren, heeft de Nederlandse overheid hardcups verplicht gesteld en wegwerp plastic verboden op dergelijke gelegenheden. Bij deze duurzaamheidsinspanningen speelt Aquacore Watertechniek, gespecialiseerd in tijdelijke watertechniek, een cruciale rol. Ze bieden milieuvriendelijke oplossingen door wateraansluitingen voor barren te verzorgen en verantwoordelijkheid te nemen voor de afvoer van water na het evenement.

Einde aan wegwerp plastic:

Het verbod op wegwerp plastic is een mijlpaal voor de duurzaamheidsinspanningen in Nederland. Voorheen werden plastic bekers, rietjes en bestek massaal gebruikt en na gebruik weggegooid, wat resulteerde in enorme hoeveelheden plastic afval die onze ecosystemen vervuilden. Met de nieuwe wetgeving moeten festivals en evenementen nu gebruik maken van herbruikbare hardcups, die minder schadelijk zijn voor het milieu. Deze cups kunnen keer op keer worden afgewassen en hergebruikt, waardoor de afvalberg aanzienlijk wordt verminderd.

Aquacore Watertechniek als milieuvriendelijke oplossing:

Aquacore Watertechniek biedt een duurzame oplossing voor de watervoorziening op festivals en evenementen. Door het leveren van hoogwaardige keukenpompen en tyleenslangen zorgen ze voor een efficiënte en hygiënische aanvoer van water naar de barren. De herbruikbare hardcups kunnen gemakkelijk worden gereinigd dankzij de watertoevoer die Aquacore verzorgt, waardoor er geen verspilling van wegwerp plastic is.

Afvoer van de bar:

Niet alleen zorgt Aquacore Watertechniek voor de watertoevoer, maar ze spelen ook een cruciale rol bij de afvoer van water uit de barren. Na een evenement moet er vaak een grote hoeveelheid water worden afgevoerd, en dit moet op een verantwoorde manier gebeuren om vervuiling te voorkomen. Met behulp van geavanceerde keukenpompen en tyleenslangen zorgt Aquacore ervoor dat het gebruikte water op de juiste manier wordt afgevoerd en, indien mogelijk, gerecycled voor hergebruik.

Aquacore Watertechniek uw partner in wateraansluitingen voor bars. 

De verplichting van hardcups en het verbod op wegwerp plastic zijn belangrijke stappen naar een duurzamere toekomst voor festivals, evenementen en horeca in Nederland. Aquacore Watertechniek speelt hierbij een essentiële rol, door hoogwaardige watertechnologie te leveren voor de aanvoer en afvoer van water. Dankzij hun inzet kunnen we genieten van onze favoriete evenementen zonder schade toe te brengen aan het milieu, terwijl we gezamenlijk werken aan een schonere en groenere samenleving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven