Over Aquacore

Aquacore Watertechniek

info@aquacore.nl

Over ons: Aquacore Watertechniek

AquaCore is ontstaan om de klant geheel te ontzorgen op het gebied van tijdelijke water en afvoeraansluitingen.

De achtergrond van Aquacore komt voor door de ervaringen die wij hebben opgebouwd in de evenementenwereld en projecten omtrent toiletverhuur.  AquaCore kent twee eigenaren met de nodige ervaringen in de watertechniek. Namelijk Smulders Verhuur van Daan Smulders en HJ verhuur van Henk Jan Verhoef. Beiden hebben we een achtergrond op grote events omtrent het leveren van toiletten en douches. De vraag die wij steeds vaker kregen was of we ook niet de infrastructuur van aanvoer en afvoer van water konden verzorgen. De materialen hadden we er inmiddels voor en de benodigde pompinstallatie technieken en andere benodigdheden ook. Hierdoor is AquaCore ontstaan. 

Cijfers van Aquacore

0 +
afgeronde projecten
0
Jaar Ervaring
0
Meer dan 100 producten

Aquacore heeft al de nodige ervaring met het voorzien van tijdelijke watertechniek voor aan en afvoer van water. Wij kunnen u project van a tot z verzorgen. Neem contact met ons op voor een offerte

Meer dan 15 jaar ervaring in het aansluiten van tijdelijke watertechnieken voor uw events, industrie of expo. Wij kunnen de gehele infrastructuur omtrent water aan en afvoer voorzien. Denk hierbij aan het aansluiten van toiletwagens, douches, aanvoer van water voor bars, afvoer van bars en toiletten. Maar ook opslag van vuilwater en het bufferen van schoonwater voor de optimale waterdruk wat u nodig heeft voor uw event. 

AquaCore is gespecialiseerd in de tijdelijke watertechniek voor evenementen, industrie en expo’s. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van watervoorzieningen en afvoervoorzieningen in Nederland, België en Duitsland. AquaCore onderscheidt zich door betaalbare prijzen in combinatie met het eigen beheer van vrijwel alle benodigdheden in de watertechniek voor evenementen, industrie en Expo. Zo hebben we douchewagen, toiletwagens en pompen in eigen beheer. Bij AquaCore huurt u Alles onder één dak!

Bij Aquacore huurt u al uw tijdelijke watervoorzieningen onder één dak! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Homa vermaalpomp voor geen riool

Aquacore werkt enkel met A+ kwaliteit producten

Kwaliteit is voor Aquacore zeer belangrijk, daarom werken we enkel met de beste bedrijven samen. Zo werken we qua afvoersystemen met het HOMA pompsysteem. Deze vermaalpomp kan zeer veel kuub wegpompen en over een lange afstand. Deze pompen zijn in te zetten voor zeer lange periodes. 

Scroll naar boven