Diensten AquaCore

Mail ons voor uw project

info@aquacore.nl

Diensten van aquacore

Diensten van Aquacore

AquaCore is gespecialiseerd in de volgende diensten: Aanleg van water aan en afvoertechnieken, verhuur van toiletten en douches. Installeren van drukpompen en vermaalpompen en het aanleggen van de waterstructuur voor uw event. Ook op het gebied van industrie zijn we actief. Zo kunnen we het aansluiten van schaftcontainers, wc containers, douchecontainers en overige infra aansluiten voor uw industrie project. Denk hierbij aan grote verbouwingen waar veel tijdelijke units staan. Op de expo en beurzen zijn we ook actief, hierbij kunnen wij de complete infra van water en afvoer voor u voorzien. Denk hierbij aan het aansluiten van toiletwagens, douchewagens, tappunten en waterpunten bij de standhouders.

watertechniek evenementen
tijdelijke rioolaansluiting

evenementen

Tijdelijke watertechniek omtrent evenementen. Zoals waternetwerk verzorgen van aan en afvoer van water. Inzetten van vermaalpompen waar nodig en advies op locatie.

expo

Expo & standbouw

Ook op de expo en standbouw kunnen we u van dienst zijn voor het aansluiten van verschillende punten waar water nodig is en afvoerpunten. We kunnen het van a tot z realiseren.

industrie

industrie

AquaCore heeft veel ervaring voor industriele oplossingen als het aankomt op water en afvoermanagement. Zo kunnen we tijdelijk bufferen of een waternetwerk aansluiten

f3a48dda-8d7a-412d-86e6-16b707589e10

Verhuur Toilet/douche

AquaCore heeft naast de watertechniek de beschikking over eigen verhuurmateriaal. Denk aan toiletwagens, douches, wasbakken en pompen

AquaCore: Onze core business is tijdelijke watertechniek.

Wij nemen uw zorgen omtrent tijdelijke aan en afvoertechnieken van water en afvalwater compleet uit handen. Ook kunnen we toiletten, pompen en douches voorzien voor uw event. AquaCore is uw totaalpartner omtrent tijdelijke watertechniek.

Homa vermaalpomp voor geen riool

Contact Met AquaCore

Telefoonnummer: +31 623392443
Email: info@aquacore.nl
Boxtel, Nederland
Scroll naar boven