watertechniek evenementen

Watertechniek project knokke

Homa vermaalpomp voor geen riool
watertechniek evenementen

Project knokke

In knokke voorzien we het evenement knokke Hippique met toiletwagen voorzieningen. Ook doen we hier de waterinfrastructuur deels. Denk hierbij aan aan en afvoermogelijkheden op locatie. Dit is een echte uitdaging aangezien het evenement zich bevindt op een groot weiland. Met weinig aanvoercapaciteit van water en weinig afvoerpunten op het riool. Door het inzetten van vermaalpompen en tyleen kunnen we de afvoer regelen. De water voorziening wordt voorzien van hydrofoorpompen en drukvaten om de desbepalende juiste druk op de juiste plek te krijgen. 

Wat kan Aquacore watertechniek voor u voorzien qua tijdelijke watertechniek voor evenementen?

·        Aansluiten van douches, waterpunten en toiletten op wateraanvoer. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vanuit een centraal punt de aanvoer van water regelen naar alle denkbare plekken op uw evenement. Wij berekenen de druk die nodig is voor de complete realisatie van alle waterpunten op uw evenement. Door de ervaring in zowel de verhuur van toiletwagens en douchewagen plus wasbakken weten we precies hoeveel druk en hoeveel water er gebruikt gaat worden op basis van uw evenement. Zo kunnen we de aanvoer van water realiseren voor evenementen tot wel 50.000 personen.

·        Aanvragen van standpijpen, evenementenaansluitingen van uw event. Een erg belangrijk onderdeel van uw event is dat de juiste aansluitingen zijn geregeld. Denk hierbij aan een standpijp voor wateraanvoer. Uit een standpijp komt een bepaalde waterdruk uit die je nodig hebt voor je event. Laat dit door ons regelen zodat we u volledig kunnen ontzorgen en zelf de engineering van het watersysteem in de hand houden.

·        Bufferen van watertanks of afvalwatertanks. Bufferen van aanvoerwater is vaak nodig wanneer de continue druk niet genoeg is voor het gebruik van water op uw evenement. Hierdoor is bufferen zeer belangrijk. Denk hierbij aan een buffer voor bijvoorbeeld de toiletgedeelte. Afhankelijk van hoeveel toiletten u inzet of douches heeft u hierbij een waterverbruik per uur voor nodig. Wij weten wat dit ongeveer zal zijn, en kunnen hier op inspelen. Is de continue druk niet genoeg, dan zetten we buffervaten in om de piek momenten te ontlasten van de waterdruk

·        Technische dienst op uw evenement. Aquacore heeft vakkundig personeel die aanwezig kunnen zijn op uw event om eventuele storingen zo spoedig mogelijk op te lossen. Voor de kosten van onze technische dienst vragen we u een offerte hiervoor aan te vragen en beschikbaarheid.

·        Monsterafname van kwaliteit van drinkwater. Wilt u gebruik maken van drinkwater of waterpunten op uw event. Wij kunnen de kwaliteit controleren door monster afnames te nemen van het water. Hierdoor weten we of uw gasten veilig gebruik kunnen maken van het drinkwater. 

1 gedachte over “Watertechniek project knokke”

Reacties zijn gesloten.

Scroll naar boven