Watertechniek evenementen

Bent u opzoek naar tijdelijke watervoorzieningen voor uw evenement in Nederland of België? Aquacore watertechniek is uw partner voor het aanleggen van watervoorzieningen of afvoer voorzieningen voor uw event. Wij denken graag met u mee over de meest efficiënte manier van het aansluiten van uw waterpunten of afvoerpunten. Wij werken zo kosten efficiënt mogelijk. 

watertechniek evenementen

Wat kan Aquacore watertechniek voor u voorzien qua tijdelijke watertechniek voor evenementen?

·        Aansluiten van douches, waterpunten en toiletten op wateraanvoer. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vanuit een centraal punt de aanvoer van water regelen naar alle denkbare plekken op uw evenement. Wij berekenen de druk die nodig is voor de complete realisatie van alle waterpunten op uw evenement. Door de ervaring in zowel de verhuur van toiletwagens en douchewagen plus wasbakken weten we precies hoeveel druk en hoeveel water er gebruikt gaat worden op basis van uw evenement. Zo kunnen we de aanvoer van water realiseren voor evenementen tot wel 50.000 personen.

·        Aanvragen van standpijpen, evenementenaansluitingen van uw event. Een erg belangrijk onderdeel van uw event is dat de juiste aansluitingen zijn geregeld. Denk hierbij aan een standpijp voor wateraanvoer. Uit een standpijp komt een bepaalde waterdruk uit die je nodig hebt voor je event. Laat dit door ons regelen zodat we u volledig kunnen ontzorgen en zelf de engineering van het watersysteem in de hand houden.

·        Bufferen van watertanks of afvalwatertanks. Bufferen van aanvoerwater is vaak nodig wanneer de continue druk niet genoeg is voor het gebruik van water op uw evenement. Hierdoor is bufferen zeer belangrijk. Denk hierbij aan een buffer voor bijvoorbeeld de toiletgedeelte. Afhankelijk van hoeveel toiletten u inzet of douches heeft u hierbij een waterverbruik per uur voor nodig. Wij weten wat dit ongeveer zal zijn, en kunnen hier op inspelen. Is de continue druk niet genoeg, dan zetten we buffervaten in om de piek momenten te ontlasten van de waterdruk

·        Technische dienst op uw evenement. Aquacore heeft vakkundig personeel die aanwezig kunnen zijn op uw event om eventuele storingen zo spoedig mogelijk op te lossen. Voor de kosten van onze technische dienst vragen we u een offerte hiervoor aan te vragen en beschikbaarheid.

·        Monsterafname van kwaliteit van drinkwater. Wilt u gebruik maken van drinkwater of waterpunten op uw event. Wij kunnen de kwaliteit controleren door monster afnames te nemen van het water. Hierdoor weten we of uw gasten veilig gebruik kunnen maken van het drinkwater. 

Homa vermaalpomp voor geen riool
watertechniek evenementen

AquaCore

Zoals u bovenstaand kunt lezen vraagt het organiseren van een evenement omtrent de watervoorzieningen een bepaalde expertise. Het is dan ook van groot belang dat de watervoorzieningen goed zijn geregeld. Hier is aquacore thuis in, wij ontzorgen u op dit gebied en komen met creatieve oplossingen. Van een klein event tot een groot event, Aquacore is uw partner op de tijdelijke watervoorziening van uw event. 

Onze Branches

In onderstaande branches zijn we nog meer actief. Neem een kijkje

tijdelijke rioolaansluiting

evenementen

Tijdelijke watertechniek omtrent evenementen. Zoals waternetwerk verzorgen van aan en afvoer van water. Inzetten van vermaalpompen waar nodig en advies op locatie.

expo

Expo & standbouw

Ook op de expo en standbouw kunnen we u van dienst zijn voor het aansluiten van verschillende punten waar water nodig is en afvoerpunten. We kunnen het van a tot z realiseren.

industrie

industrie

AquaCore heeft veel ervaring voor industriele oplossingen als het aankomt op water en afvoermanagement. Zo kunnen we tijdelijk bufferen of een waternetwerk aansluiten

f3a48dda-8d7a-412d-86e6-16b707589e10

Verhuur Toilet/douche

AquaCore heeft naast de watertechniek de beschikking over eigen verhuurmateriaal. Denk aan toiletwagens, douches, wasbakken en pompen

Contact Met AquaCore

Telefoonnummer: +31 623392443
Email: info@aquacore.nl
Boxtel, Nederland
Scroll naar boven