Watertechniek Expo & beurs

Aquacore Watertechniek is uw partner in de watervoorzieningen voor uw congres, beurs, buitenbeurs of expo. We zijn in staat om alle afvoer en aanvoervoorzieningen uit handen te nemen en u compleet te ontzorgen. Door het zeer grote assortiment en kwaliteit van producten zijn we in staat om alles aan te sluiten voor u en de complete infrastructuur aan te leggen. Denk hierbij aan het aansluiten van tappunten, keukenblokken, toiletten, douches en een afvoernetwerk opzetten voor alle benodigde apparatuur.

Wat kan Aquacore watertechniek voor u voorzien qua tijdelijke watertechniek voor expo en beurzen?

·        Aquacore Watertechniek heeft al jarenlang ervaring op beurzen en expo’s. Zo hebben we zelfs projecten in Duitsland waar we een compleet netwerk van aanvoerwater en afvoerwater aanleggen voor beurzen met een capaciteit van 50.000 personen per dag. Niks is Aquacore Watertechniek te gek, we denken graag met u mee over het aanleggen van de complete infrastructuur van water aanvoer en of afvoer. 

Mogelijkheden die wij uit handen kunnen nemen zijn alle waterpunten realiseren op uw locatie. Wij denken hierbij aan het gebruik van het water gedurende de beurs of expo. Hierdoor kunnen we een juiste inschatting maken van het waterverbruik en de druk die benodigd is. Ook kunnen we eventuele tijdelijke toiletten aansluiten op het riool of bufferen en ledigen mocht dit nodig zijn. Denk ook aan het aansluiten van schaftketen, keukenblokken en eventuele bar aansluitingen voor water en afvoer aansluitingen van barren. AquaCore kan u hierop adviseren en kan u de beste prijs geven.

Interesse? Stuur ons dan een mail met uw specifieke project of aanvraag.

 

Homa vermaalpomp voor geen riool
watertechniek evenementen

AquaCore

Zoals u bovenstaand kunt lezen vraagt het organiseren van een evenement omtrent de watervoorzieningen een bepaalde expertise. Het is dan ook van groot belang dat de watervoorzieningen goed zijn geregeld. Hier is aquacore thuis in, wij ontzorgen u op dit gebied en komen met creatieve oplossingen. Van een klein event tot een groot event, Aquacore is uw partner op de tijdelijke watervoorziening van uw event. 

tijdelijke rioolaansluiting

evenementen

Tijdelijke watertechniek omtrent evenementen. Zoals waternetwerk verzorgen van aan en afvoer van water. Inzetten van vermaalpompen waar nodig en advies op locatie.

expo

Expo & standbouw

Ook op de expo en standbouw kunnen we u van dienst zijn voor het aansluiten van verschillende punten waar water nodig is en afvoerpunten. We kunnen het van a tot z realiseren.

industrie

industrie

AquaCore heeft veel ervaring voor industriele oplossingen als het aankomt op water en afvoermanagement. Zo kunnen we tijdelijk bufferen of een waternetwerk aansluiten

f3a48dda-8d7a-412d-86e6-16b707589e10

Verhuur Toilet/douche

AquaCore heeft naast de watertechniek de beschikking over eigen verhuurmateriaal. Denk aan toiletwagens, douches, wasbakken en pompen

Contact Met AquaCore

Telefoonnummer: +31 623392443
Email: info@aquacore.nl
Boxtel, Nederland
Scroll naar boven