Watertechniek industrie

Aquacore Watertechniek heeft een grote expertise in het aansluiten van tijdelijke of permanente water en afvoer voorzieningen voor uw bouwplaats of industrie oplossingen. Denk hierbij aan het aansluiten van schaftketen, toiletketen of douchegebouwen. Heeft u geen riool in de buurt om uw schaftketen, toiletketen of douchegelegenheden aan te sluiten? Neem dan contact met ons op.

Homa vermaalpomp voor geen riool
watertechniek evenementen

AquaCore

Wij kunnen tijdelijke oplossingen voor u realiseren door het inzetten van pompen voor het wegpompen van afvalwater voor het riool tot afstanden van zelfs 2 kilometer. Mocht er helemaal geen riool in de buurt zijn dan kunnen we afvalwater bufferen door middel van HPDE tanks of afvalwater containers. Ook de lediging hiervan kunnen wij voor u regelen. Hierbij maken we gebruik van high tech onderdelen zoals het op afstand aflezen van het waterniveau in de tank. Deze niveausensor laat ons zien op hoeveel procent de tank vol is. Zo kunnen we snel handelen en de tanks op tijd ledigen en de klant ontzorgen zodat ze dit zelf niet in de gaten moeten houden. 

Wat kan Aquacore watertechniek voor u voorzien qua tijdelijke watertechniek voor industrie en bouw?

·     Aquacore Watertechniek kan voor uw bouwplaats of industrie ook een tijdelijke wateraanvoer creëren. Denk hierbij aan het aanleggen van Tyleen voor de aanvoer van keten of Hei instrumenten die zeer veel water verbruiken. Wij werken enkel met de beste materialen voor de aanvoer van water, dit is allen KIWA gekeurd en ZPE tyleen. Geen afstand is voor ons te gek, we hebben projecten waar enkele kilometers aan aanvoer ligt. Neem contact met ons op voor uw project of aanvraag. Wij denken graag met u mee en willen u een zon efficient mogelijke oplossing aanbieden.

Aquacore Watertechniek kan voor u de complete aan en afvoerkanalen beheren op ieder denkbare locatie. We regelen onder andere de infastructuur van water bij verblijfskampen, nood hospitalen, Asielzoekers centrum. Bent u op zoek naar een partner in het aansluiten van voorzieningen voor een asielzoekerscentrum of tijdelijke opvang? Neem dan contacte met ons op voor de juiste aanbieding. We hebben vaker met de COA samengewerkt en kunnen over alles meedenken. Ook hebben we ervaring met het aansluiten van water en afvoer op tijdelijke school locaties, defensie locaties en tijdelijke voorzieningen voor industriepanden.

Aquacore Watertechniek is in staat om zeer snel te handelen. Bij nood kunnen we vaak binnen 24 uur een oplossing voor u creeren en we zijn in staat door de grote voorraad producten om snel te leveren.

tijdelijke rioolaansluiting

evenementen

Tijdelijke watertechniek omtrent evenementen. Zoals waternetwerk verzorgen van aan en afvoer van water. Inzetten van vermaalpompen waar nodig en advies op locatie.

expo

Expo & standbouw

Ook op de expo en standbouw kunnen we u van dienst zijn voor het aansluiten van verschillende punten waar water nodig is en afvoerpunten. We kunnen het van a tot z realiseren.

industrie

industrie

AquaCore heeft veel ervaring voor industriele oplossingen als het aankomt op water en afvoermanagement. Zo kunnen we tijdelijk bufferen of een waternetwerk aansluiten

f3a48dda-8d7a-412d-86e6-16b707589e10

Verhuur Toilet/douche

AquaCore heeft naast de watertechniek de beschikking over eigen verhuurmateriaal. Denk aan toiletwagens, douches, wasbakken en pompen

Contact Met AquaCore

Telefoonnummer: +31 623392443
Email: info@aquacore.nl
Boxtel, Nederland
Scroll naar boven