Watertechniek Italie fair

Ontdek de magie van Aquacore Watertechniek op de Italiaanse Fair bij Kasteel Haarzuilens! Als vooraanstaand watertechnologiebedrijf hebben we met trots de complete watertechniek verzorgd voor dit bijzondere evenement, in nauwe samenwerking met Dalmonte Events.

Onze expertise kwam tot uiting toen we meer dan 3 kilometer aan tyleenslang aansloten op schoonwatervoorzieningen via tyleenslangen met Kiwa-keurmerk. Een naadloze en betrouwbare watertoevoer was van het grootste belang voor het succes van de Italiaanse Fair, en we zijn blij dat we hieraan hebben bijgedragen.

Bovendien hebben we het gehele infrastructuursysteem voor de waterafvoer ontworpen en geïmplementeerd met behulp van geavanceerde Homa-vermaalpompen en keukenpompen voor barren, vaatwassers en spoelkeukens. Met zorgvuldige planning en uitvoering zorgden we ervoor dat het evenement soepel verliep en dat waterproblemen tot het verleden behoorden.

De Italiaanse Fair op Kasteel de Haar is een adembenemend evenement dat bezoekers onderdompelt in de betoverende sfeer van Italië. De weelderige tuinen van het kasteel worden omgetoverd tot een Italiaans paradijs, met kleurrijke marktkraampjes vol ambachtelijke producten, heerlijke wijnen, smakelijke delicatessen en verbluffende kunstwerken. Bezoekers kunnen genieten van live muziek, dans en culturele optredens, waardoor ze zich even in het prachtige Italië wanen.

Aquacore is vereerd om een rol te hebben gespeeld in dit onvergetelijke evenement en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer bij te dragen aan unieke en inspirerende evenementen.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven